Juba 9. augustil 2022 esineb Galkin Tallinnas Alexela Kontserdimajas.10. augustil 2022 esineb ta aga Jõhvi Kontserdimajas.

Ainulaadne kooslus arukusest ja noorusest, huumoritunnetus ja mitmekülgne andekus muudavad ta soolokontserdid erinevate žanrite mosaiigiks, kus omavahel kattuvad paroodia, laulud, huumor, kontsertetteasted erinevatest telesõudest.

Tema huumor on päevakohane ja tõeliselt naljakas. Maksim tunneb oma publikut ja suhtleb temaga väga siiralt, justkui räägiks ta oma elust ootamatult külla tulnud sõpradele.

Miniatuurid, teatraalsed sketšid, täiesti uued etteasted, aga samuti juba ammutuntud publiku lemmiklood – Maksimi esitluses ei kaota need oma kunstilist väärtust ja nagu lemmiklaulu kordus, kutsub esile nostalgilise naeratuse.

Tema etteasted on iginoored, tema kontserdid on välja müüdud, tema naljad on alati värsked. Ja seda kõike sellepärast, et tõeline anne on alati moes.

Pileteid saab osta SIIT.

Ei hoidnud keelt hammaste taga

Galkin ei varjanud oma šokki sõja esimesel päeval, 24. veebruaril – ta oli üks esimesi staare, kes sellele reageeris.

„Hommikust saati olen ühenduses Ukraina lähedaste ja sõpradega. Ma ei suuda sõnadesse panna seda, mida tunnen. Kuidas see kõik on võimalik? Sõjale ei saa olla mingit õigustust! Ei sõjale!“ kirjutas ta sotsiaalmeedias ja illustreeris postituse musta ruuduga.

Putini-meelsed ründasid teda kohe kommentaarides ja süüdistasid riigireetmises. Galkin ja Pugatšova aga vaikisid. Esialgu hakkasid levima kuuldused, et Venemaa staarpaar on lennanud Küprosele, kuid hiljem selgus, et nad on koos oma kaheksa-aastaste kaksikute Liza ja Harryga läinud hoopis Iisraeli, kus Pugatšova tihti puhkab ja ennast ravib. Ilmselt pageti siiski tagakiusamise kartuses.

Pugatšova soovib, et nende pere saaks tagasi oma tavapärasesse rütmi sel sügisel. Põhjus on lihtne – perekond tahab, et nende kaksikutest lapsed saaksid septembris kooli minna.

„1. septembril peavad lapsed koolis olema. Hetkel teevad nad koolitükke interneti vahendusel,“ ütles primadonna.

Vahepeal lükkas tema lapselaps Nikita Presnjakov ümber kuulujutud, nagu müüks staarpaar oma põhilise koduna kasutanud häärberit Grjazi linnas. „Alla ja Maxim lossi ei müü ja Lätti nad kolida ei kavatse. Kõik, mis internetis kirjutatakse, ei vasta tõele,“ ütles Presnjakov.

Menukas ka Iisraelis

Galkin alustas 3. juunil tuuri, mis viib ta üheksasse linna. Odavaimad piletid Jeruusalemmas maksavad 224 seeklit (ligi 64 eurot), kalleimad 374 seeklit (ligi 106 eurot).

Jaga
Kommentaarid