Sulo sõnas intervjuus, et üks tema sõber toodab Ukrainasse killuveste ja oli ka muusikule ühe kinkinud. Mees jättis vesti Loole toidupoodi sisseoste tehes selga ja olukord võttis ennekuulmatu pöörde.

„Selle killuvesti peale helistas keegi pealtnägija Loo poe juurest politseisse – et lisaks olla meil ka relv kaasas olnud. Ma ei kujuta ette, millest ta seda järeldas. Mina ootasin teisi väljas auto juures ja tegin suitsu. Paremat kätt hoidsin vesti vahel. Pealtnägija ilmselt järeldas sellest, et ehk peidan siis seal relva… Nojah, ja et üldse on mingid killuvestidega vennad parklas, siis järeldati, et ilmselt mingi jama seal toimub,“ kirjeldas laulja olukorda poe juures.

„Olime jõudnud juba poest lahkuda ja autoga otsapidi Peterburi maanteel, kui kiirreageerijad meid kahe autoga maha sõitsid. Ma ei ole näinud nii värisevat kiirreageerijat, kes automaadile summuti otsa keeras ja mu auto mootorit sihtis,“ sõnas Sulo, kelle auto otsiti otsast lõpuni läbi. „Avada tuli kõik pillikohvrid, mis mul autos olid. Öeldigi lõpuks, et ärge rohkem tehke niimoodi,“ sai ärev sündmus siiski hea lõpu.

Jaga
Kommentaarid