Uudist kinnitab Jennerit hästi tundev allikas, kes sõnas, et praeguseks on paar poolteist nädalat lahus olnud. „Kendall ja Devin jõudsid hiljuti oma suhtega raskesse olukorda,“ sõnas allikas. Viimati nähti neid koos Kendalli suure õe Kourtney Kardashiani pulmas Itaalias, kus paar nautis ühiselt nii sündmust kui ka Itaaliat, vahendab E! News.

„Kui nad reisilt tagasi tulid, tundsid nad, et pole enam üksteisega kooskõlas. Nad taipasid, et neil on kaks täiesti erinevat elustiili,“ sõnas asjaga kursis olev allikas. Kendall oli palunud Devinilt aega ja ruumi, et asjade üle järgi mõelda. Hoolimata lahkuminekust on paar ikkagi üksteisega ühenduses ja hoolivad teineteisest väga.

Lahkuminek ei pruugi aga lõplik olla, kuna paar üritab suhet päästa. Siiski on nad praeguse seisuga ikkagi lahus, mitte pausi.

Devin ja Kendall hakkasid kohtingutel käima 2020. aasta juunis. Neid võis aegajalt märgata üksteise Instagrami postitustel. Veel märtsis oli paari suhe kindel, kuid nad soovisid asja rahulikult võtta ja kihlumisega mitte kiirustada.