Met Galal kandis Kardashian ikoonilist Marilyn Monroe kleiti ja pidi kleiti mahtumise jaoks kaalust alla võtma. Selle jaoks kaotas tõsielustaar pisut üle seitsme kilogrammi ja nüüd on Kim veel üle kahe kilogrammi alla võtnud. Kokku on Kim kaalust alla võtnud pea 9,5 kilogrammi, vahendab Daily Mail.

Hiljuti Today Showle antud intervjuus lükkas Kim ümber jutud, nagu oleks ta Monroe kuulsa kleidi ära lõhkunud. „Seal olid assistendid, kes kandsid kindaid ja panid mulle kleidi selga,“ ütles Kim intervjuus. „Ma tulin Galale hommikumantli ja sussidega ja panin kleidi selga alles punase vaiba alguses. Tõenäoliselt kandsin ma kleiti 3-4 minutit,“ kinnitas Kim, et tema kleiti ei lõhkunud.

Ta ütles, et tundis end Met Galal justkui rollis ja võttis seetõttu kaalust alla, kuid jätkas tervisliku toitumisega ning võttis veel kaks kilogrammi alla. „Ma ei proovi kaalu kaotada, aga mul on rohkem energiat kui varem. Ma ei tarbi enam nii palju suhkrut ega rämpstoitu. Ma isegi ei taibanud, et sõin nii palju praetud toitu. Ja ma muutsin täielikult oma elustiili,“ sõnas Kim.