Cambridge'i hertsogipaari Instagrami kontol jagati pildiseeriat, kus Kate kandis pealaest jalatallani sõjaväevormi, vahendab Entertainment Tonight. Pildid postitati relvajõudude päeva mälestuseks. Ühel pildil on näha Kate'i kandmas kõrvaklappe, sõjaväejopet, pakse kindaid ning ta kontrollib sõjavarustust. Teisel pildil tundub ta istuvat tankis.

„Tänasel relvajõudude päeval tahame me Williamiga avaldada austust endistele ja praegustele vapratele meestele ja naistele, kes teenivad aega merel, maal ja õhus, nii Ühendkuningriigis kui ka mujal maailmas,“ seisis postituses.

Kate sõnas, et tal oli au veeta aega Briti Akadeemias, et näha, kuidas nad koolitavad personali ja uusi värvatuid. „Oli imeline näha, kui palju tähtsaid ja mitmekesiseid rolle sõjaväelased päevast päeva kannavad, et meid kaitsta,“ kirjutas hertsoginna ja lisas, et tahab rohkem mereväe ja õhuväe kohta teada saada.

Cambridge'i hertsogil, prints Williamil, on kuninglike õhujõudude lennuleitnandi auaste. Ta teenis oma tiitli 2008. aastal pärast 12-nädalast intensiivset õppekursust. Prints William õppis ka helikopteripiloodiks ja teenis otsingu- ja päästejõududes.