Olsen osales 8. korda toimuvatel „Longines Paris Eiffel Jumping“ üritusel reedel, 24. juunil. Endisel näitlejal oli kindel pikk silmis, kui ta traditsioonilist ratsutajavormi kandes võistlusel osales. Pariisis toimuv üritus toob kokku parimad hobused ja ratsutajad üle kogu maailma ning nad võistlevad maalilisel rajal otse Eiffeli torni kõrval, vahendab Hollywood Life.

Hobused on pikalt olnud Mary-Kate'i südames. Ta hakkas koos oma kaksikõe Ashley Olseniga ratsutamas käima juba 6-aastaselt. Nad hakkasid tõsisemalt ratsutamisega tegelema siis, kui nende ühiselt kehastatud tegelane Michelle Tanner sarjas „Üksinda kodus“ tegi samuti hobustega trenni. Mary-Kate tegeles spordiga ka koolis, kui ta õppis Campbelli keskkoolis, mis oli keskendunud spordile, sealhulgas ka ratsutamisele.

Mary-Kate Olsen võistles Pariisis mainekal võistlusel.

Täiskasvanuna on Mary-Kate osalenud mitmel maailmatasemel võistlusel. Aastal 2021 osales ta „Longines Global Championship Tour“ võistlusel Roomas ja sai seal oma hobuse Iowa Van Het Polderofiga hüppevõistlusel imetlusväärse kolmanda kohta.

„Ratsutamine väljundina oli mulle ülimalt oluline, kuna see lubas mul elada teist elu ja väljendada end tööst ja koolist väljaspool,“ ütles Mary-Kate oma ratsutajaprofiili tutvustuses. „Ma jätkasin ratsutamist keskkoolis ja lõpetasin sellega tegelemise, kui ma kolisin New Yorki. Ratsutamine on naisele õpetanud kannatlikust, distsipliini, kaastunnet, aktsepteerimist ja võistlushimu. Samuti on hobused õpetanud talle palju tema enda kohta.