Pühapäeval käis Ben Affleck koos kihlatu Jennifer Lopeziga ja lastega Los Angeleses uhkes autosalongis endale uut autot vaatamas. Seal lasi Affleck oma poja Samueli kollase Lamborghini rooli, kuid poiss tagurdas autoga otsa valgele BMW-le, mis täpselt Lamborghini taga seisis, vahendab People.

„Ben oli autosalongis, et teha uue autoga proovisõitu. Samile pakkusid väga huvi eksootilise välimusega autod. Ben lasi ta ühe väga kalli Lamborghini rooli ja auto sõitis tagurdades teisele autole vastu,“ sõnas asjaga kursis olev allikas. Ta lisas, et autodele suurt kahju ei tekitatud. „Oli näha, et Ben kahetses sügavalt seda, et lasi Samueli autorooli. Ta tundus väga pahane,“ ütles ta.

Kollase Lamborghini päevane rent maksab pea 1400 eurot. Pärast tagurdamisega seotud intsidendi juhtumist käisid nii Ben kui ta poeg lähemalt uurimas autodele tekitatud kahjusid. Nad kontrollisid mitu korda mõlemad autod üle. Ben lohutas poega ja kallistas teda pärast juhtunut. Pole teada, kas Ben sai endale tol päeval uue auto ostetud.

Afflecki pressiesindaja andis ka staari kommentaari vahejuhtumile. „Mingisugust kahju autodele ei ole. Kõik on korras,“ lausus ta.