„Lugu „Miks alati nii“ sai inspiratsiooni inimestest, kes minusse ja minu eesmärkidesse, unistustesse ei usu. Tihti tekib elus vaidlusi selle üle, mis oleks õige ja mida teised arvavad, et sa peaksid tegema. Näen, et sellised tülid on tähtsusetud ja mõttetud, kuna igaüks peaks tegema just seda mida ta ise kõige enam soovib ja minema oma unistuste poole,“ räägib Ingmar.

„Lugu sündis klaveril ja meloodia tekkis akordide peale ootamatult kiiresti ja loomulikult. See lugu erineb tohutult palju mu eelmisest loost „Aega on veel“ nii stiililiselt kui ka produktsiooni mõttes. Jätsin seekord loo minimalistlikumaks ja kasutasin vähem elemente. Rohkem panin ka rõhku keelpillidele ja viiulitele, mida mul endal on hea ja lihtne salvestada. Loos on üle kümne tracki ainuüksi viiuleid ja neid kõiki kokku kõlama panna ning harmooniat luua oli äge protsess. Tulevikus kavatsen samuti proovida kirjutada lugusid orkestrikoosseisule ja keelpillidele.“

Lugu salvestati Margus Alviste helistuudios Funki Factori Studio ning loo produtseeris ja kirjutas Ingmar Kiviloo, sisse mängisid Rauno Pella (elektrikitarr), Ingmar Kiviloo (klaver, elektrikitarr, viiulid), Oskar Toomet-Björck (tšello), Marek Mere (kontrabass), Liina Fidelman (flööt). Muusikavideo valmis koos Alice Aleksandridiga ning filmiti koos Free Flow Studio tantsijate Grit Tarvise ja Alexei Zotovichiga. Muusikavideo filmiti Viimsis Black Box Studios. Operaator ja video produtsent on Roman Burkovski.

Ingmar Kiviloo on noor muusik, kes mängib erinevaid pille ja kirjutab lugusid. Ta on osalenud edukalt kümnetel konkurssidel, kontsertreisidel ja festivalidel klassikalise instrumentalistina ning osales edukalt 2021 saatesarjas „Eesti otsib Superstaari“.