Machine Gun Kelly (32) kirjeldas häirvat telefonikõne Megan Foxlile (36), mis oli vahetult pärast tema isa surma 2020. aastal. TooFab andmetel soovis artist kõne ajal endalt elu võtta, hoides jahipüssi suus ja vajutades peaaegu päästikule.

Kelly kirjeldas kuidas ta ei suutnud oma toast lahkuda ning tundis kuidas kõik tema ümbert muutub järjest tumedamaks. „Megan läks Bulgaariasse filmivõtetele ja mul tuli sellepeale metsik paranoia. Oli pidev hirm, et keegi tapab mu,“ sõnas Kelly. Ta lisas, et peab sel korral ennast narkootikumidega maandama. Fox ja Kelly eelmisest suhtest tütar Casie (12) olid talle moraalselt toeks.

Artist meenutab hetke, mil ta murdus. „Helistasin Meganile ja ütlesin talle, et sa pole minu jaoks siin olemas“. Ta karjus naise peale ja ähvardas ennast maha lasta. Megan Fox oli olukorrast šokeeritud ja ei osanud sel hetkel midagi vastata. Pärisnimega Colson Baker külastas isa haiglas paar päeva enne tema surma. Kuna isa ja poja suhted ei ole olnud kõige paremad, oli isa jaoks oma poega näha segadusttekitav, ent meeldiv.

Räpparist on tehtud dokumentaalfilm „Machine Gun Kelly's Life In Pink“, mis avab väga sünge aja peale isa surma 5. juulil 2020. Filmi saab vaadata Hulus.