Teletootja RUUT peaprodutsendi Kaupo Karelsoni sõnul on saate casting juba täies hoos: „Casting käib ja ootame veel avaldusi, aga algne huvi on hetkel meeletu.“ Kandideerijate arvu ta ei avalda, ent lisab, et vestlusvoor ootab veel ees. Kuna huvilisi ei ole veel intervjueerima hakatud, pole teada, kui paljud neist tegelikult sobida võivad ning sõelale jäävad.

„Ootan oma südant võitma inimest, kellega saaksin nii lõputult naerda ja lõbutseda kui ka kõigest koos üle saada ning armas ja rahulik olla – nagu ma ju tegelikult suurema osa ajast olengi,“ kirjeldab „Vallalise kaunitari“ kangelanna Brigitte Susanne Hunt.

Brigitte Susanne Hunt tunnistab, et sarjas osalemist on talle varemgi pakutud, ent siis soovis ta keskenduda muule ega olnud veel valmis end kellelegi avama. „Tänaseks pole ma leidnud kedagi, kellega päriselt sobiksin, ning nii saabki minust ametlikult vallaline kaunitar. Teen seda oma fännide ja oma perekonna ees, kes on mulle juba kõik muu, millest ma eales olen unistanud, andnud. Teen seda koos teletootjaga RUUT telekanalis TV3, kus on samuti mu süda. Mis lõpuks saab? Kindlasti saan unustamatu kogemuse ja uusi sõpru kogu eluks,“ selgitab Brigitte Susanne Hunt.

„Vallaline kaunitar“ („The Bachelorette“) on maailmakuulus teleformaat, mis annab vallalisele naisele võimaluse otse telekaamerate ees abikaasa leida.

Brigitte Susanne Hundi südant võita soovivad noormehed on oodatud endast teada andma TV3 lehel.