Tšellistidest paar Silvia Ilves ja Marcel Johannes Kits lähevad edasi erinevaid teid pidi. „Ma ei ole osanud teda armastada nii, nagu üks väärikas armastaja peaks,“ avaldas Silvia Elu24-le.

Maikuus andsid noored muusikud Kroonikale intervjuu, kus rääkisid esmakordselt, millist rolli nad üksteise eludes mängivad. „Tähtis ei ole vaid see, et ta on mu elukaaslane, vaid ka see, et ta suudab mind inspireerida,“ kirjeldas Marcel toona oma kallimat.

Tšellistid tunnevad teineteist juba lapsepõlvest saati ning see, kuidas neist paar sai, on pika eellooga lugu. Mõlemad noored õppisid Tallinna Muusikakeskkoolis ning suhtlesid teismelistena (Marcel oli sel ajal 11 ja Silvia 13) portaalis Rate.ee. „Ta kirjutas mulle kirju, aga koolis kartis mind,“ tõdes naine, „Kartis mu pilku ega julgenud kõnetada. Mina ei märganudki teda koolis, aga kuna tema oli minust sisse võetud, on tal minu olekud väga täpselt meeles. Nüüd, palju-palju aastaid hiljem on ta mulle meenutanud, kuidas kuulis esmakordselt minu häält.“

Marcel Johannes Kits ja Silvia Ilves