Retrobesti õhtujuhid on maast ning ilmast kõike teadvad Mart Juur ja Peeter Oja. Sel korral tulevad mehed „Otse üheksakümnendatest“ ja lugusid sellest ajast, mis veel rääkimata, on väga palju. Igati sobilik on teha üks ühislaulmine publikuga, sest oma 62. sünnipäeva tähistab Peeter Oja otse laval.

Sel aastal on Retrobestil lisaprogramm, kus lavale tulevad parimad DJ-d koos unustamatute hittidega. Kavaga „Disko 1992“ astub rannalaval üles Retro FM hommikustaar Rauno Märks, ajatuid muusikapalu ja soovilugusid lasevad DJ-d Arno Kukk, Ahto Kalda, Ervin Hurt ja Cristo Rääbis.

Retrobest toimub Pühajärve ääres juba 1. ja 2. juulil. Kahe päeva jooksul viivad külalisi paarkümmend aastat tagasi välisartistid Lou Bega, Hermes House Band, Sandra, DJ Bobo ja Bad Boys Blue. Eestit esindavad Smilers, 2 Quick Start, Terminaator, Anne Veski ja Ivo Linna. Üle pika aja ja vaid korra tuleb DJ pulti tagasi legendaarne raadiohääl Alari Kivisaar.

Üllatusi ning äratundmisrõõmu pakub Pühajärve pargi iga nurgatagune, sest lisaks muusikalistele erinumbritele on festivaliala täidetud eksponaatidega, mis lennutavad külastajad üheksakümnendatesse.