Barker jäi kaamerate ette kanderaamil lebades Los Angelese Cedars-Sinai haigla juures, kui ta kiirabiautost haiglasse transporditi. Kanderaami taga kõndis Kardashian, kes kandis musti dresse ja oli kaamerate poole seljaga, vahendab Page Six. See, et kanderaamil lamab Barker, sai ilmsiks siis, kui ta hetkeks oma tätoveeritud käe tõstis - Barkeril on just sellised tätoveeringud käe peal.

Paari ja kiirabibrigaadi saatis turvameeskond, kes saabus haiglasse kiirabiauto järel musta Range Roveri maasturiga. Mõlemad sõidukid sisenesid haigla territooriumile valest kohast ning haigla personal suunas nad õige sissepääsu juurde. Juba päev varem ehk esmaspäeval kannatas Barker terviseprobleemide all ja viibis siis West Hillsi haiglas. Sealne personal aga tundis, et muusik vajab täiendavat ravi ja seetõttu suunati ta Cedars-Sinai haiglasse.

Kõigest mõne minuti pärast, kui Ameerika meedias hakkasid ilmuma pealkirjad, et Barker on viidud haiglasse, postitas tema tütar Alabama Barker Instagrami üleskutse palvetada oma isa nimel. Parasjagu muret külvas ka Travis Barkeri enda Twitteri postitus. „Jumal päästku mind,“ kirjutas muusik sotsiaalmeedias. Pole teada, kas säuts iseloomustas tema olukorda haiglas või promos muusik enda ja Machine Gun Kelly ühist lugu, mis kannab sama nime.

Travis ega ka Kourtney pole kommenteerinud muusiku tervislikku seisundit.