Elava muusika artistidest täiendavad sellesuvist kava New Yorgi art-rock-ansambli TV on the Radio liige Kyp Mallone ning Sõru Saundi resident-artistideks kujunenud Manna ja Florian Wahl. Manna astub festivalil üles oma uue ja seniavaldamata tumeda materjaliga ning Wahli kuuleb esitamas muusikat peadselt ilmuvalt värskelt vapor-pop-albumilt. Oma loominguga esinevad ka Tartu deep house'i suurkuju Neuronphase ja elektroonilise muusika multitalent Mys-Fakedjjj.

DJdest saabuvad Sõrule publikut veel lõbustama Rain Tolk, DJ Julius, Katja Adrikova, Paul Emmet, Öömaja DJd ning Erki Pruuli Balearic Pop-Up show.

Peoseeriatest alustab juba festivali avapäeval oma lavaga Lil Pidu, kus annavad kontserdi uue laine räpi talendid Margiiela, Skuuba ning Jüri räpirühmitus Prodigyboys. Muusikakeerutajatena askeldavad Lil Peo laval DJd $trada, N8, Lill Slim ja Soome träpi plaadifirma Skorpioni boss Cool DJ Pinball.

Sõru Saundil jätkub kevadel 10. sünnipäeva pidanud Haigla Peo esimese ümmarguse verstaposti tähistamine. Haigla sünnipäeva jätkulaval võõrustavad Ats Luik, Jan Tomson ja Kristopher Luigend külalisi Amsterdamist - DJsid Calypso Steve ja Margie. Haiglas pidutsetakse Sõru Saundil laupäeval 30. juulil

Esmakordselt jõuavad Hiiumaale oma kava ja lavaga Tallinna peod Smoke Break – koosseisus Solecline, Laurel 02, Alt 666 ja Kirja – ning Internet Cafe, kus astutakse üles rivistuses White Gloss, POLLU77E, Paigon Bard ja DJ Vaatab Jooksvalt. Nii Smoke Breaki kui Internet Cafe lavad avatakse festivalil reedel 29. juulil.

Ka sel suvel ei puudu Sõru Saundi laupäevasest programmist muusikalistele spetsiaalidele pühendatud lava, kus DJd mängivad kindla temaatikaga muusikat. Seekordset spetsiaalide kava täidavad Johanna Tenso cumbia-eri, Eiki Nestori poolt ansambel Rolling Stones 60. juubelile pühendatud sett, Mart Avi new jack swing-eri, Rhythm Doctori dubstep-eri, Madis Nestori UK garage-eri, Sander Varusk mängib modernse psühhedeelse roki J Spacemani, DJ N8 träpi superstaar Travis Scoti ning Library of Cosmic Tracks Detroidi deep house legendi Theo Parrishi muusikat.

Juba varasemalt on Sõru Saund teatanud, et tänavu esinevad sadamas Hiiumaa lõunatipus Erica de Casier, Mykki Blanco ja Sam Acevedo projekt EXPAT, Lukid, Chillera, Mlin Patz, Bryozone, Nikolaienko, Nikolajev, Zahir, Man Rei, Flumen, Fake Area Code, Kiwanoid, Keetai, Tapes, VRVRA, Püha Johannes, Dharmadoom, San Hani & Metabora, Susanna Raiend ja Kersten Kõrge.