Kuigi teated Barkeri haiglasse sattumiseks tegid murelikuks nii tema perekonna kui ka fänne, on muusiku eksnaine Moakler kindel, et peagi on mees tagasi töölainel. Ta tänas Kourtneyt, kes vankumatult mehe kõrval seisis, kui too terviseprobleemidega Los Angelese haiglasse sattus, vahendab E! News.

„Tänan kõiki, kes on minuga ühendust võtnud seoses mu endise mehe ja laste isaga. Ma tean, et ta on heades kätes ning teda ümbritseb nii parim meditsiiniline personal kui ka tema imekena naine Kourtney,“ ütles Moakler oma neljapäeval välja antud teates. Shanna lisas, et tema lapsed on oma isa pärast väga mures. „Ma loodan, et ta paraneb laste rõõmuks peagi,“ sõnas naine.

Moakleri sõnul on mees mitu korda varasematest rasketest seisunditest edukalt välja tulnud ja usub, et ka seekord läheb nii. „Tema tugisüsteem aitab tal sellest välja tulla. Ma olen alati tema ja meie laste jaoks olemas,“ ütles eksnaine.

2008. aastal sattus Travis Barker lennuõnnetusse, kus suri neli inimest, kellest kaks olid tema lähedased sõbrad. Lennuõnnetuses tekkisid mehe kehale kolmanda taseme põletushaavad ning ka posttraumaatiline stressihäire. Samuti tekkis tal hirm lendamise ees, kuid abikaasa Kourtney Kardashiani abiga sai see eelmisel aastal lahendatud.