Üheksa kuu eest süüdistati New York Timesi dokumentaalfilmis Jamie Spearsi, et ta on lindistanud Britneyt tema California kodus. Spears esitas kolmapäeval Los Angelese kohtule deklaratsiooni, kus olukorda selgitab. „Mind on teavitatud väitest, et pealtkuulamisseade või lutikas paigaldati Britney tuppa jälgimisvahendina kui ta veel eestkoste all viibis. See väide on vale,“ kirjutas Jamie kohtule edastatud dokumentides, vahendab Page Six.

„Ma ei ole kunagi Britney magamistoas toimuvat jälginud ega lubanud seda kunagi teha, sealhulgas ajal, kui ta eestkoste all viibis. Ma pole teadlik sellest, et selline jälgimine oleks toimunud,“ sõnas Britney Spearsi isa. Ta lisas, et juhul kui ta kutsutakse kohtusse tunnistajaks, siis ta tunnistaks, et tema väide on „tõene ja õige“. Oma avalduses ei lükanud ta ümber väidet, et kuulas Britney telefonikõnesid pealt.

Eelmise aasta septembris tuli filmis „The New York Times Presents: Controlling Britney Spears“ välja, et Jamie oli Britney magamistuba jälginud ja salvestanud üle 180 tunni audiomaterjali popstaarist tema magamistoas, sealhulgas vestlusi naise ning ta advokaadi ja laste vahel, samuti salvestati informatsiooni SMS-ide, kõnede ja internetiotsingu ajaloo kohta. Kõhedust tekitavate väidetega tuli välja Alex Vlasov, kelle turvafirma Black Box Security oli palgatud Britney kaitsmiseks tema eestkoste viibimise ajal. Turvafirma palkas Jamie Spears, kelle esindaja teatas tollal, et Britney jälgimine oli määratud advokaadi ja kohtu teadmisel ja nõusolekul.