Monaco prints Albert ja printsess Charlene tähistasid 2. juulil oma 11. pulma-aastapäeva. Tähtsa pidupäeva puhul postitas printsess Charlene pildi oma Instagrami kontole, kus ta koos Albertiga käsikäes poseerib. „Head pulma-aastapäeva,“ kirjutas printsess postituses ja lisas juurde ka punase südame.

Charlene ja Alberti pingelised suhted on kehakeeleeksperte pannud nende abielu analüüsima. Paar on luubi alla sattunud eriti pärast seda, kui printsess Charlene oma raske kõrva-, nina- ja kurgupõletiku tõttu kuid Lõuna-Aafrikas pidi veetma ega saanud Monacosse naasta, et end seal ravida. Haiguse tõttu ei tohtinud ta lennata, kuna rõhukõikumine oleks tema tervislikku seisundit veelgi halvemaks teinud. Printsessi Lõuna-Aafrikas viibimise ajal levis arvukalt kuulujutte paari lahutusest, vahendab Iltalehti.

Hiljuti külastas Monaco vürstipaar F1 vormelivõistluse Grand Prix'd, kus Briti kehakeeleeksperdile jäi silma printsess Charlene'i käitumine ja näoilmed. Tuntud ekspert Judi James sõnas, et printsessi näost ei paistnud tõelist rõõmu ja ta pole õnnelik. „Paari lapsed toovad neis välja õrnust, kuid ilma lasteta seda välja ei paista, ning Alberti ja Charlene'i käitumine ei vähenda kuuldusi lahutusest, mis ringi liiguvad,“ ütles James paari kohta.

Selle aasta juunis käis paar visiidil Norras, kus nad tundusid hästi läbi saavat. Charlene ja Albert näitasid üksteise vastu üles sooje tundeid ja isegi suudlesid kaamerate ees.