1999. aasta 4. juulil abiellusid Victoria ja David Beckham Iirimaal peetud uhkes pulmas. Teiste seas oli pulmas külaliseks ka paari tollal 3-kuune poeg Brooklyn. Pulmapidu peeti uhkes lossis ja paari pulmatort oli Disney-teemaline. Nüüd vaatavad nad tagasi oma pulmale, mis maksis tollal 750 tuhat naela, vahendab Hello! Magazine.

„Nad ütlevad, et ta pole naljakas, et ta kunagi ei naerata. Nad ütlesid, et meie abielu ei kesta,“ alustas Victoria naljatledes oma postitust. „Täna tähistame me oma 23. pulma-aastapäeva. David, sa oled mulle kõik, ma armastan sind nii väga!“ sõnas Victoria oma postituses, kus saab paari lõbusas meeleolus näha.

David tähistas paari pulma-aastapäeva lõbusa videoga minevikust, kus Victoria ja David annavad üheskoos intervjuu. Saatejuht küsib esmalt paarilt, kus nad kohtusid ja Victoria vastab talle, et nad kohtusid jalgpalliväljakul. Seejärel küsib saatejuht, kas Davidile meeldis enne Victoriaga tutvumist naise tüdrukutebänd „Spice Girls“. „Ei, aga mulle meeldis Posh,“ ütles David intervjuus ja viitas Victoria hüüdnimele vürtsitüdrukute bändis. Oma Instagrami postituses sõnas David, et armastab kõiki oma pereliikmeid - alates Victoriast ning lõpetas tütre Harperiga.

David ja Victoria tutvusid aastal 1997 ja kihlusid aasta hiljem. Neil on neli last - Brooklyn, Romeo, Cruz ja Harper.