Samal ajal kui ameeriklased tähistavad riigi sündi, on režissöör Tarantinol ja tema abikaasal Pickil veel üks põhjus tähistamiseks: nende tütre sünd. 59-aastane filmitegija ja tema 38-aastane lauljast naine tervitasid oma tütart 2. juulil, kinnitas paar People'ile .

Tarantino ja tema naine kinnitasid veebruaris, et ootavad oma teist last, kusjuures nende esimene laps Leo sündis 2020. aasta veebruaris. Õnnelik paar kohtus esmakordselt 2009. aastal, kui Tarantino viibis tulevase naise kodumaal Iisraelis, reklaamides samal ajal tema filmi „Inglourious Basterds“. Paar kihlus 2017. aasta juunis ning abiellus 2018. aasta novembris.

Kuigi paljud olid spekuleerinud, et Tarantino pani oma esimesele lapsele nime sagedase koostööpartneri Leonardo DiCaprio järgi, paljastas ta Jimmy Kimmel Live'is, et see nii ei ole. „Me peaaegu ei pannud talle seda nime, sest inimesed arvavad, et panin talle nime Leonardo DiCaprio järgi,“ tunnistas Tarantino. „Selles pole midagi halba, aga… ta on saanud nime mu naise vanaisa järgi ja ka sellepärast, et meie südames on ta meie väike lõvi,“ lisas filmitegija.