Märtsis külastas Cambridge'i perekond kitsefarmi Walesis ning seal ütles Kate, et George aitab erinevate farmitöödega – näiteks peab väike prints liigutama sööta. William on varem rääkinud, et plaanib oma pere kolmele lapsele Anmer Hallis talutööd tutvustada, vahendab Iltalehti.

Kaks aastat tagasi sõnas hertsog William, et Cambridge'i lapsed on pühade ajal lammaste sündimisel abiks olnud. „Charlotte polnud asjas alguses päris kindel, aga George haaras kohe härjal sarvist. Louis armastab traktoreid,“ kirjeldas William oma lapsi.

Anmer Hallis asub perekonna teine kodu väljaspool Londonit ja peremõisas on lausa kümme magamistuba. Kate ja William veedavad seal tihti koos lastega aega nii nädalavahetustel kui ka pühadel. Kodu on Williami ja Kate'i pulmakingitus kuninganna Elizabeth II-lt.

Erinevate allikate sõnul plaanivad William ja Kate kolida Windsori lossi territooriumile Adelaide Cottage'isse, mis algselt oli planeeritud Williami venna prints Harry ja tema abikaasa Meghani koduks. Adelaide'i maja asub vaid paariminutilise jalutuskäigu kaugusel kuninganna kodust Windsori lossist.