„Olen alati tahtnud teha korralikku muusikavideot koos tantsuga. Lugu räägibki tantsimisest ja kuna olen viimasel ajal edendanud enda tantsuoskusi, siis mõtlesin miks mitte end proovile panna. Usun, et selle videoga murran jätkuvalt Eestis olevat stigmat, et naisartistid peavad end tagasi hoidma ja enda seksapiilsust varjama,“ kommenteerib Yasmyn.

„Kogu video tiim oli fantastiline ja valmis koostöös produktsioonifirma Vita Picturaga. Tahtsin spotlighti anda imelistele tantsijatele: Laura Pakasaar, Diana Aizatullina, Kaili Jaago, Andrea-Liis Mustkikkas, Lola ja video koreograafile Eghert-Sören Nõmm,“ lisab aasta naisartist. Stilistika ja meigikunsti eest vastutas Yasmyni pikaajaline loovpartner Liisa-Chrislin Saleh, kellele lisaks oli ilutiimis andekas Krisitiine Kaljurand.

„Vita Pictura unistuseks oli teha muusikavideo Yasmynile sellest ajast saati kui temast esmakordselt 2019. aastal lühidokumentaali tegime. Oleme aktiivselt töötanud Yasmyniga juba kolm aastat ning 2023. aastal ilmub meie ühises koostöös täispikk dokumentaalfilm „YASMYN. Clarity for a Day or Two“,“ rõõmustab video režissöör Anastasia Zazhitskaya. „Selle videoga tahtsime edasi anda kombinatsiooni ilust, võimust, naiselikkusest ja vabadusest – väärtustest, mida kõike esindab Yasmyn artistina ning millesse usume ka meie,“ lisab teine režissöör Georgius Misjura.