Ameerika tabloidile TMZ-le on saadetud video, mis näitab Margera tegemisi pärast seda, kui ta 25. juunil teist korda võõrutusravilt põgenes. Mees oli esmalt läinud Florida Pompano Beachil asuvasse spordibaari, kus ta paar alkoholiga jooki jõi. Seejärel oli palunud Margera, et keegi viiks ta haiglasse, kuna ta oli oma rannet vigastanud. Veel tahtis ta, et inimene, kes ta haiglasse sõidutaks, teeks temast kiire klõpsu, kui Margera haiglavoodis lebab, vahendab Page Six.

Pärast erakorralist haiglakülastust jõudis Margera külastada ka striptiisiklubi, kus ta soovis, et ükski tantsija talle ei läheneks. Mees armastab väga oma naist Nicole'i ja oma poega Phoenixit ega tahtnud, et tema stripiklubi külastusest suur jama tekiks. Sellega aga Margera sündmusterohke põgenemisõhtu ei piirdunud - ta jõudis veel oma sõbra majja, kus oli rajult pidutsenud. Seal oli ta nii palju joonud, et minestas hetkeks.

Skandaalne Margera leiti üles 27. juunil politsei eriüksuse poolt Deerfield Beach'i hotellist Floridas. Politsei ilmus kohale koos kriisioperatsiooni meeskonnaga, kuhu kuulusid ka Margera ema ja isa. Väidetavalt nõudis Bam oma 4-aastase pojaga kohtumist, mille peale öeldi talle, et ta peab saama ravi, enne kui oma last näeb.

Margera nõustus vabatahtlikult registreerima end uude raviasutusse. Bami abikaasa Nicole on kaaslase suhtes endiselt toetav ja palvetab, et Bam saaks naasta võõrutusravile ja saada abi, mida ta hädasti vajab.