25-aastane Bella postitas Instagrami Pariisi jõudes mitu kuuma klõpsu ja paljastas, milline tihe ajagraafik tal Prantsusmaa pealinna jõudmiseks oli. Ta selgitas, et ta poleks peaaegu jõudnud tuntud luksusbrändi Balenciaga 51. kõrgmoe kollektsiooni lavale, et modellitööd teha, vahendab Entertainment Tonight.

„Kaotasin oma passi. Sain uue passi. Maandusin kell 5.30, pildistamine oli kell 7 ja moesõu kell 12,“ kirjutas Hadid oma piltide juurde. „Jõudsin ääretult napilt kohale,“ lisas ta. Õnneks oli professionaalse modelli jaoks 90 minutit piisav ajavaru ja ta sai ikkagi pildistamisel ja moesõul osaleda. Seal kandis ta rohelist satiinist õhtukleiti, millel oli suur lips ja volüümikas seelik.

Bella Hadid on edukas modell, kes on juba mitu aastat moelavasid vallutanud. Näiteks on ta osalenud korduvalt pesufirma Victoria's Secret moeetendustel, mille modelle kutsutakse ingliteks. Enne lavale minekut läbivad inglid spetsiaalse treeningu, et laval eriti head välja näha. Pesubränd Victoria's Secret palkab tihti lavale kõndima kuulsuseid ning peale Bella on pesu reklaaminud teiste seas ka Kendall Jenner ja Winnie Harlow.