Offseti Instagrami postitatud videos oli näha paari ühist tütart Kulture'it, kes musta maasturi aknast välja kummardades palus isal talle suhkruvatti osta, vahendab Page Six. Mõni hetk hiljem hoidis ta käes sularaha pakki.

Lapse ema Carbi B istus samal ajal autos ja taustal oli kuulda teda küsimas, mida tütar käes hoiab. „Pilet,“ vastas Kulture, mis tähendab kohalikus slängis miljonit dollarit. Tüdruku isa tõttas kohe last parandama. „Pilet on miljon dollarit, kullake. See on 50. Ütle 50,“ sõnas Migose bändist tuntud Offset oma tütrele.

See ei ole paari esimene ekstravagantne kingitus nende kõige vanemale lapsele. Offset kinkis oma tütrele tema teiseks sünnipäevaks roosa meeletult kalli viiekohalise hinnaga Birkini koti, tekitades sellega fännide seas pahameelt. Cardi B kaitses oma kaaslast ja tema kingitust, öeldes, et tema pole pahane tehtud kingituse üle. Paarile meeldib oma tütart hellitada - näiteks pandi Kulture'ile märtsis Disneylandi reisi ajaks selga 2400 dollarit maksnud tuntud moebrändi Balenciaga riidekomplekt.