Markle teenis pilkava hüüdnime välja oma käitumisega, mis tema naabreid California osariigi Montecito linnas häirib. Nende meelest käitub hertsoginna liiga peenutsevalt. „Kui ta läheb Beverly Hillsi või West Hollywoodi lõunale, siis helistab ta tavaliselt sinna ette ja soovib kindlasti lauda, mis oleks teistest eraldatud,“ sõnas üks naaber ajakirjale Closer.

Meghanile pidi väga meeldima käia väikestes ja tundmatutes söögikohtades keha kinnitamas, kuna seal pole palju inimesi ning keegi ei tunneks teda seal ära. Eriti meeldivad Markle'ile sushirestoranid ning Mehhiko toitu pakkuvad söögikohad, mis Los Angeleses asuvad. Samas käib Sussexi hertsoginna tihti ka tuntud sushirestoranides, mida talle soovitas tuntud telesaatejuht Oprah Winfrey. „Nendest on saanud tema ja Harry lemmikkohad ja neid oodatakse sinna alati tagasi,“ teadis allikas rääkida.

Enamus aega veedab Meghan siiski uues kodulinnas Montecitos ja käib vähemalt korra nädalas Los Angeleses, vahendab Page Six. „Ta veedab nii palju oma ajast Oprah majas, kus koos ühise sõbranna Gayle Kingiga arutakse kolmekesi Meghani tulevikuplaane, Harry hakkamasaamist Ameerikas ja kõike seda, mis Ühendkuningriigis toimub,“ lisas allikas Meghani käitumise kohta.

Meghani tööpäevad olevat väga tihedad ning päevas on tal mitu ärikõne Zoomis. „Ta käib tihti Los Angeleses kohtumistel, kuhu prints Harry temaga kaasa läheb. Nad tahavad alati kohtumistega kiiresti ühele poole saada ja siis koju tulla, kuna Meghanile ei meeldi oma lapsi lapsehoidjate hoole alla jätta,“ ütles olukorraga kursisolev allikas.