Tõsielustaari fännid on Kardashiani puhkusepiltidest lummatud. Khloe veedab koos õe Kim Kardashiani ja tütre True Thompsoniga aega Bahama lähedal Turks ja Caicose saartel ning kostitab fänne tõeliselt kuumade piltidega.

Khloe poseeris pildil lamades ja end seksikalt välja sirutades. Tema keha katsid pisikesed bikiinid ja ta näitas välja, kui peenike ta piht on. Teisel pildil vaatab ta kaamerasse ja tema kumer tagumik tuleb fotol kaunilt esile. Pildile järgnevad videos on näha, kuidas Khloe tantsib kaasa ühele Michael McDonaldi loole. „Lõbus fakt - ma armastan Michael McDonaldit,“ kirjutas Khloe postituse juurde.

Fännid kiitsid kuumad puhkusepildid kohe heaks ja kallasid Khloe komplimentidega üle. „Imekena,“ lausus üks fänn, „Sa oled nii kaunis, su keha on perfektne,“ lisas teine fänn. Kolmas sõnas, et Khloe läheb iga päevaga aina kaunimaks ja kaunimaks. „Sa oled maailma kõige kaunim naine,“ kiitis järgmine fänn Khloe pildi heaks.

Samas oli pildi juures ka kriitikuid, kes palusid Kardashianil lõpetada oma kõhu sisse tõmbamine. „Hinga juba välja,“ käskis üks kriitiline fänn pildi juures.