Printsess Charlene poseeris koos turistiseltskonnaga rõõmsalt grupipiltidel, kallistas neid ja jättis formaalsused kõrvale. Charlene poseeris ühel pildil lastega ja embas neid ning teisel pildil kallistas ta ühte väga õnnelikku fänni. Printsessi liitumine seltskonnaga polnud planeeritud, ta tegi käigu pealt otsuse turistidega ühispilt teha.

Vürstipalee ametlikul Instagrami kontol jagati külastajatega tehtud rõõmsaid pilte. „Eile pärastlõunal tutvustas printsess Charlene mõnele külalisele printsipalee äsja renoveeritud suuri kortereid ja ka renessansiaegseid freskosid, mis avati pärast mitu aastat kestnud restaureerimistööd,“ seisis postituse juures.

Charlene on pikalt avalikku tähelepanu vältinud, kuid viimasel ajal on ta taas esinenud mitmel tähtsal üritusel. Charlene'i ja tema abikaasa prints Alberti pealtnäha pingelisest suhtest on räägitud alates printsessi Monacosse naasmisest ning kuuldavasti on paar isegi lahutamas. Ka kehakeeleeksperdid kinnitavad, et Charlene ei paista oma abielus õnnelik olevat.

Märtsis naasis Charlene Monacosse pärast pikka Lõuna-Aafrikas viibimist. Seal veetis ta mitu kuud oma raske kõrva-, nina- ja kurgupõletiku tõttu ega saanud Monacosse tagasi tulla, et end seal ravida. Haiguse tõttu ei tohtinud ta lennata, kuna rõhukõikumine oleks tema tervislikku seisundit veelgi halvemaks teinud.