Muusikaprogrammis keskendutakse põnevatele pärlitele alternatiivmuusikas. Festivali esimesel päeval astub pealaval üles Leedu superstaar THE ROOP, kelle hitt „Discoteque võitis Eurovisionil 2021. aastal publiku südame. Välismaalt on programmis veel esindatud Inglismaalt pärit art rock'i ja neopsühhedeelia ansambel Django jango, Taani indie-bänd Efterklang, Inglismaa räpp-artist Noisy, eksperimentaalset džässi viljelev Jaga Jazzist Norrast ning rokkbänd The Holy Soomest.

Eesti oma rock'n'rolli kullatükk Vaiko Eplik ja Eliit astus üles festivali esimesel sünnipäeval ja teeb seda kümme aastat hiljem pidupäeva puhul taas. Eesti artistidest on veel esindatud legendaarne Mahavok, kes tähistab meiega koos oma 40. juubelit. Soolokavaga saabub Põlvasse Ewert Sundja, suvekuuma toob lavale Yasmyn koos tantsutüdrukutega, sõõmu värsket õhku toob Minimal Wind, tummisemat olemist toovad Juur ja pärimusmuusika rubriiki avab Maris Pihlap. Haruldase ülesastumise teeb festivalil ka Jonas Kaarnametsa ja Kristjan Kallase nostalgilise kõlaga bänd SUVE.

Esmakordselt liigub Tallinnast välja ka Queer ja LGBTQ+ skene tuntuim peosari BÄM!, et Intsikurmu metsapark eriti kuumaks kütta. Lavalt on oodata imelisi drag show'sid, hullumeelset tantsu, geniaalseid kostüüme ja ainult parimat tantsumuusikat. Kaasa tulevad Eesti kuulsaim drag queen Helgi Saldo, BÄMi ema ja 2022. aasta kultuuri Vikerkangelane Chloé Lagucci-Pedestrian, alati üllatav ja müstiline tõusev drag-täht Nasty Nikita Pedestrian, kes kokku moodustavad ikoonilise drag-perekonna House of Pedestrian. Neljandaks liikmeks on seekord kaasas Eestis vogue-kultuuri eestvedaja ning absoluutselt glamuurne Amory Tingz Revlon.

Lisaks tuuakse lavale eriprojekte, saab mängida malet, uudistada metsakinos filme ja lastele on loodud eraldi programm Lastekurmu.

Kogu programmiga saab tutvuda Intsikurmu kodulehel.