„Pean kahetsusega teatama, et 21. augustil Helsingi olümpiastaadionil toimuma pidanud kontsert jääb ettenägematute asjaolude tõttu ära,“ kirjutab Sheeran. „Olen laupäevase esinemise tõttu elevil ja ootan põnevusega Soome naasmist.“

Muusik pidi Soomes esinema ka antud nädala laupäeval ning see kontsert teadaolevalt ära ei jää. „Laupäeval, 20. augustil kinnitatud kontsert toimub esialgse kava järgi ning pühapäevasele üritusele pileti ostnud inimestele pakume võimalust hankida pileteid laupäevasele kontserdile. Vabandame sellest põhjustatud tüli ja pahameele pärast,“ seisab piletimüügikeskkonna Lippu.fi pressiteates.

Pühapäevane piletiraha tagastatakse korraldaja sõnul täies mahus. Väidetavalt antakse laupäevasele kontserdile välja väga piiratud arv pileteid, mis on saadaval vaid pühapäevasele kontserdile pileti ostnud klientidele. Piletid tulevad müüki 4. augustil.

Tegu pole esimese üritusega, mis ei lähe põhjanaabritel sel suvel plaanipäraselt. Mõned nädalad tagasi toimunud Weekend festivalil oli erinevate probleemide tõttu palju negatiivset vastukaja. Ürituse korraldaja andis juba enne algust teada, et mitmed artistid on esinemise tühistanud ning festivali korralduses esines tõrkeid.