Tom Boweri teos „Revenge: Meghan, Harry And The War Between The Windsors“ räägibki prints Harry ja tema abikaasa Meghani tülist kuningakoja teiste liikmetega. Mäletatavasti hülgasid nad senised kohustused ja kolisid hoopis USAsse. Seal on nad silma paistnud ennekõike mõne skandaalse intervjuuga.

Hiljuti tähistati Suurbritannias kuninganna Elizabeth II 70-troonijuubelit. Üritusi väisasid ka Harry ja Meghan. Just kuninganna käsul hoidsid nad seal madalat profiili. Sünnipäevaparaadi ajal kogunesid kuningliku perekonna liikmed Buckinghami palee rõdule, et vaadata lennusõud ja rahvale lehvitada. Harry ja Meghan aga seal ei osalenud.

Uues raamatus on juttu, et antud keelu pani neile peale Harry isa prints Charles. Paar olevat solvunud. Nimelt soovisid nad endale ikkagi suuremat rolli. Eriti valus oli antud torge Meghani jaoks. „Meghan polnud sellega rahul. Osalt seetõttu, et tema väärtus Netflixi jaoks oleks see, kui ta seisab kuninganna kõrval.“ Paaril on striimigigandiga koostööleping.

Lisaks kerib raamat ajalinti tagasi eelmise aasta kevadesse, mil suri kuninganna abikaasa Philip. Matusel Meghan ei osalenud. Antud otsus rõõmustas leske. „Jumal tänatud, et Meghan ei tule,“ olevat ta oma abidele öelnud.