Printsi sõprade jaoks polnud suhe Meghaniga vastuvõetamatu seetõttu, et tegemist oli Hollywoodi näitlejatariga, vaid hoopis naise suhtumine Harry sõpruskonda.

Tulevase Sussexi hertsoginna ja printsi sõprade vahel tekkisid esimesed lahkhelid juba esmakohtumisel. 2016. aastal, kui Harry ja Meghan olid just paariks kujunemas, kutsus prints näitlejatari Sandringhami nädalavahetuseks. Kaasa tulid ka Harry 16 lähedast sõpra, sest nädalavahetuse juurde kuulus ka plaan laskma minna.

Sussexi hertsog oli pikisilmi oodanud antud nädalavahetust, sest avalikkuse silma alt eemal on ta täpselt samasugune mees nagu paljudki teised - viskab nalja ja räägib teemadel, mida ta muidu meedias ei arutaks. Kuid värskes raamatus kirjeldatakse, kuidas Meghanile polnud selline pool Harryst ja tema sõpradest üldsegi meeltmööda.

Antud nädalavahetusele kutsutud inimeste seast hakkasid levima jutud sellest, kuidas Harry uus pruut oli „oma huumorivaesuse“ tõttu rikkunud kokkusaamise ära. „Harry ei osanud Meghani reaktsiooni ette näha. Nende naljad, milles tögati ka seksismi, feminismi ja transsoolisi inimesi, käisid läbi vestlustest elu- ja söögitubades,“ meenutab üks kohaviibinud värskes raamatus, mille autoriks on ajakirjanik Tom Bower.

„Meghan esitas kõhklemata väljakutse igale külalisele, kelle jutt tema väärtustega vastuolus oli.“

Pärast nädalavahetust hakkasid Harry sõbrad omavahel arutama seda, millise esmamulje Meghan neile jätnud oli. Ühes sõnumis tituleeriti printsi „kuradi segaseks“. Enim pakkus kõneainet Meghani kuiv huumorimeel.

Järgmine kord, kui Meghan oma tulevase abikaasa sõpradega lävis, oli 2017. aasta märtsikuus. Tema ja Harry suhe oli muutunud tõsisemaks ning prints võttis ta kaasa lähedaste sõprade pulma, mis leidis aset Jamaical.

Bower väidab oma raamatus, et kui prints sõitis Jamaicale tavalise reisilennukiga, siis printsessilikult käitunud Meghan ilmus pulma sõbralt laenatud eralennukiga. Kohal viibinud inimeste sõnul oli näitlejatar kommenteerinud avalikult pulmas pakutud toidu kvaliteeti.