Möödunud neljapäeval korraldas politsei haarangu Stockholmis Bernsi hotelli ööklubis, kus toimus artisti erapidu. Üritusele oli kutsutud 50 inimest. Kui võimudeni jõudis info narkootikumide tarvitamisest, tormasid nad mitme patrulliga sündmuskohale.

Kuulujutud Drake'i vahistamisest hakkasid levima eelmisel nädalal, kui muusik postitas Instagrami salapärase pildi Rootsi politsei kirjast. Käisid kõlakad, et Drake arreteeriti narkootikumide tarbimise tõttu. Artisti meeskond väitis USA meediale, et Drake viibib hotellis ega ole vahi all.

Kui laulja koos ihukaitsjatega tualettruumist väljus, tuvastas sündmuskohal viibinud politsei tugeva kanepilõhna. Mõlemad peeti kinni narkojoobes. Ihukaitsjat kahtlustati ka relvaseaduse rikkumises, kuna kinnipidamisel leiti tema püksitaskust nuga.

Drake käitus võimude suhtes agressiivselt. Arreteerimise ajal muusik väidetavalt karjus ametnike peale ning ähvardas, et tal on juurdepääs maailma parimatele advokaatidele. Expresseni andmetel viidi Drake Norrmalmi politseijaoskonda. Praeguseks hetkeks on ta juba vabastatud, kuna ajakirja allikate sõnul keeldus räppar vereproove andmast. Eeluurimine on lõppenud.