Live Nation Eesti juhi Eva Palmi sõnul tuleb see viimase dekaadi suurim show. „Kujutle, et oled sattunud justkui Mordori eeskotta, sinna annab juurde vunki Mad Max’i futuristlik tehnokraatlik masinavärk ning kõik see lõimub Rammsteiniga lauluväljakul,“ lisas ta. „Suurejooneline vaatemäng, mastaap ja energia on kirjeldamatu,“ rääkis Palm, „oleme seda show'd siia oodanud 2,5 aastat, nüüd lõpuks jõuab see lauluväljakule.“

„Kohale soovitame kindlasti tulla ajavaruga, sest seoses suure hulga külastajatega võib piletikontroll ning isiku ja asjade läbivaatus võtta aega,“ ütles Meeskond Security juht Eigo Sõster ning lisas, et kaasa tuleb võtta isikut tõendav dokument, juhuks kui tekib vajadus inimese tuvastamiseks või vanuse kontrollimiseks.

Tallinna lauluväljak avab väravad 20. juulil kell 17.00. Sissepääs on Mere, Mäe ja Oru väravatest. Pääsu kontserdile tagab pilet/käepael, mis on ostetud eelmüügist ning mille olemasolu kontrollitakse väravas.

Parkimine Tallinna lauluväljaku ümbruses on raskendatud, mistõttu soovitatakse külastajal võimalusel kohale tulla ilma autota. Jalgrattaparkla asub Mere värava juures.

Ürituse ajal on droonide lennutamine keelatud.

Kontserdi kava:

17.00 väravad

20.00 DUO ABÉLARD

21.05 RAMMSTEIN

Kontserdi territooriumile ei pääse, kui teil on kaasas:

· oma söök ja jook

· pudelid ja purgid

· vihmavari – see piirab vaatevälja

· foto- ja videotehnika

· selfie-stick, tahvel- ja sülearvuti

· tuli- ja külmrelvad ning pürotehnika

· ohtlikud ained ja esemed

· alkohol ja narkootikumid

· koduloomad

· jalgrattad, rulluisud, tõukerattad ja rulad

· motokiivrid, matkatool või taburet

· liigne pagas ja esemed – ära võta kaasa suuri kotte või ebavajalikke esemeid. Pakihoid on kõikides väravates.

Kavatsed kontserdile minna või märkasid linnas mõnda Rammsteini-meest jalutamas? Ootame teie pilte ja videoid aadressile vihje@delfi.ee!