Jesper Parve ja Mari Ojasaare pulmad toimuvad 21. kuni 24. juulini. Peopaigaks on Pihla Inspiratsioonitalu, mis asub looduskaunis kohas Hiiumaal. Tegu on Jesperi ja Mari enda puhkemajaga.

Paar rõõmustab, et on saanud pulmapaiga ise üles ehitada. „Mis kogu selle päeva eriti ägedaks teeb, on see, et oleme saanud Mariga ehitada ise oma katedraali ning ka altari, kus abiellume,“ kirjutab Jesper 20. juuli Instagrami postituses.

Nüüd, mil paar on meheks ja naiseks kuulutatud, jagab Mari romantilist klõpsu endast ning oma värskest abikaasast. „Kõige parem koht, kus olla 🤍mu kallis abikaasa,“ kirjutab naine pildi kõrvale.

2018. aastal rääkis Parve Kroonikale, et tutvus kallimaga tänu ühistele tuttavatele. „Me oleme mõnes mõttes täiesti erinevad inimesed, aga eks tema on oma kunstnikuhingega mind õpetanud olema natuke tšillim oma tegemistes ja mina teda ehk tema kunstniku tohuvabohus olema natuke plaanipärasem,“ jagas tuntud blogija.

Mari Ojasaar ja Jesper Parve kihlusid 2019. aasta lõpus Bali saarel. Toona postitas naine Instagrami imearmsa foto, mille pealkirjas seisis: „Meeletult armunud ja õnnelik. Unistused täituvad müstilisel Bali saarel.“

Paari peres sirgub juba kolm last. 2014. aastal sündinud Aaron Troy, 2018. aastal sündinud Thor Ragnar ja tänavu ilmavalgust näinud pisitütar Maria Luna.