Pärdi päevade, Birgitta festivali, Nargenfestivali ja lavastusega „... ja Margus Nõkogude armeest“ seotud Tikerpuu tegi hiljuti sotsiaalmeediasse postituse, kus meenutas teatrihuvilistele, et laste ja loomade koht pole täiskasvanutele mõeldud etendustel. Tema sõnul on soovid väikelaste, imikute ja koertega teatris käia igapäevased nähtused.

„Kui nüüd arvatakse, et ma teen kogupereüritusi ning „Pipi Pikksukka“ ja ei luba last teatrisse, siis eksitakse rängalt. Minu ampluaa on teha kontserte ning õhtuseid etendusi täiskasvanutele. Ei ole kohane tulla beebiga etendusele, mis on nii sisu, vormi kui ka ajalise mahu poolest täiskasvanutele mõeldud,“ selgitas Tikerpuu.

Kuna suvi on täis erinevaid festivale ja suveetendusi, siis on kindlasti meie lugejad selle teemaga kokku puutunud. Sestap paluksimegi jagada oma mõtteid nimetatud teemal. Kas tõesti ei peaks laste ega lemmikloomadega õhtustele suvelavastustele tulema? Või olete ehk isegi kokku puutunud olukorraga, kus mõnel suveüritusel on lapsed ning lemmikloomad kogemust segama hakanud? Mida sellest teemast arvata?

Ootame teie lugusid ja mõtteid nimetatud teemal aadressile vihje@delfi.ee!