Lõuna-Aafrika juurtega aga Nashvilles elav Laura Reedi bluusilikult käre alt ning Laur Joametsa sundimatult kerge kitarrikäsitlus toovad kuulajateni segu bluusist, grungest ja rock&rollist.

Laura Reed alustas tänavamuusikuna ning hilisemalt on teinud koostööd mitmete tuntud muusikutega ning kogunud tuntust sooloartistina.

Laur Joamets pärineb muusikute perest ning armastuse kitarrimängu vastu sai ta oma isalt, Andres Joametsalt, kes on samuti kitarrist. Laur Joamets on tuuritanud maailmakuulsa kantrimuusiku Sturgill Simpsoniga ning samas koosseisus võitnud 2017.aastal parima kantrialbumi Grammy (Album „A Sailor’s Guide to Earth“).

Laura ja Lauri töötasid maailma muusikapealinnas Nashvilles erinevate projektide kallal, kui nende teed ristusid. Laur Joamets oli salvestamas instrumentaalalbumit ning Laura Reed samas stuudios sooloprojekti. Muusikaline paar avastas ühise huvi ning armastuse roots muusika (Ameerika folkmuusika), bluusi ja kareda rock&rolli vastu ning 2020 aastaks ühendasid nad oma eraldiseisvad projektid üheks muusikaliseks koosluseks.

Miksides ja ületades erinevaid žanripiire, toob LORE lavale segu metalist, grungest, bluusist ja rockist, segades need kokku elektrilisteks Ameerika hümnideks, milles on Nashville hinge ning ehtameerikalikku olemust. Lore on Urissaare kantri festivali laval laupäeval 20.augustil. See on harukordne võimalus, neid Eestis näha ja kuulda, mida ei saa mööda lasta.