Metro kirjutab, et Moss jäi ühele moeskaudile silma, kui ta lendas New Yorgist Londonisse. Ta oli siis kõigest 14 aastat vana. Suur kuulsus saabus paar aastat hiljem, kui Moss oli ajakirja The Face kaanel. 90ndad olid supermodellide kuldaeg - tema kõrval kogusid kuulsust Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Cindy Crawford ja Elle MacPherson.

Küll aga oli karjääri algusaegadel ebameeldivaid karisid, kinnitab nüüdseks 48-aastane Moss. Kui ta oli 15, kohtus ta ühe fotograafiga, kes tegi pilte aluspesu reklaamiva kataloogi tarbeks.

„Ta ütles, et võta oma rinnahoidja ära ja seda ma ka tegin. Olin toona oma keha osas väga häbelik,“ pihtis Moss BBC raadiojaamale Radio 4 antud usutluses.

Ta tundis end äärmiselt ebamugavalt ja otsustas, et targem on lahkuda. Ta pani riided selga, haaras oma asjad ja otsesõnu jooksis minema. Kuigi juhtum ehmatas teda, oli see ühtlasi ka õpetlik. Mossi sõnutsi teravdas see tema instinkte ja edaspidi oli tal lihtsam kärmelt otsustada, kui millegagi ei tasu tegemist teha.