Tom Boweri teos kannab nime „Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors“. Ilmselgelt on seal fookuses prints Harry ja tema naise Meghan Markle`i keerulised suhted kuningakoja teiste liikmetega.

Mullu andsid Harry ja Meghan usutluse Oprah Winfrey`le, kus rääkisid, et üks kroonitud pea olla mõned aastad varem teinud rassistlikke kommentaare nende sündimata poja suhtes. Seejärel spekuleeriti kõmumeedias, et ehk oli tegu näiteks Harry isa Charlesiga.

Uus raamat aga viitab, et rassistlik oli Camilla. Autori sõnutsi vestles Camilla Harryga ja lõõpis, et oleks naljakas, kui lapsel oleks „ingverikarva afrosoeng“. Kuningakoda pole väidet ametlikult kommenteerinud, küll aga ütlesid perekonnaga lähedalt seotud allikad Daily Mailile, et taolised väited olla jama, Camilla polevat midagi taolist öelnud.

Oprah`i usutluses tõid Harry ja Meghan välja teise näite - kuningliku pere liige olevat uurinud, kui tume saab Archie nahatoon olema.

Raamatust on uudisekünnise ületanud veel seiku. Näiteks kuninganna põlgus Meghani tähelepanuiha osas. Eelmise aasta kevadel suri Elizabeth II abikaasa Philip. Matusel Meghan ei osalenud. Antud otsus rõõmustas leske. „Jumal tänatud, et Meghan ei tule,“ olevat ta oma abidele öelnud.

Tom Bower kirjeldab negatiivselt nii Meghanit kui Harryt. Ta märgib raamatus, et Meghan on enesekeskne, manipuleeriv ja nõudlik. Harry aga olevat ärahellitatud, väheste teadmistega ning lihtsameelne.