Reedel esitas Depp Ameerika Ühendriikide Virgina osariigi Fairfaxi linna kohtule taotluse muuta eelmise pika kohtusaaga tulemuse otsust, mille järgi peab ta oma endisele abikaasale Amber Heardile andma kaks miljonit dollarit. Juunis lõppenud kohtuprotsessil leiti, et Depp oli Heardi laimanud ja peab talle antud summa kahjutasuna maksma, Heardilt mõisteti Deppi kasuks välja aga 10,35 miljonit dollarit.

Depp loodab, et otsuse edasikaebamise tulemusena tühistatakse kohustus tasuda Amberile kaks miljonit dollarit, vahendab New York Post. Deppi eelmine advokaat Adam Waldman oli 2020. aastal öelnud Briti väljaandele Daily Mail antud intervjuus Heardi kohta valeväiteid ja kahjustanud oma kommentaaridega naise kuvandit. Seetõttu mõistetigi Deppilt Heardi kasuks välja kahjutasu.

Hollywoodi täht Johnny Depp esitas kohtule edasikaebamise taotluse vaid päev pärast seda, kui Amber oli esitanud oma edasikaebamise taotluse seoses 10,35 miljoni dollariga Johnny kasuks, kuna naine oli levitanud oma endise abikaasa kohta valeväiteid ja käitunud pahatahtlikult.

Kuigi Depp jäi esialgse kohtuotsusega rahule, siis nüüd oli ta sunnitud otsuse edasi kaebama, kuna Heard esitas samuti taotluse juunikuus lõppenud kohtuprotsessi otsuse edasikaebamiseks. Depp soovib oma edasikaebamisega tagada kohtudokumentides tema poole esindatus ning juriidiliste küsimuste korrektne käsitlemine.