Affleck ja Lopez veedavad Pariisis koos oma laste Seraphina, Violeti, Maxi ja Emmega mesinädalaid ja selle raames käisid nad Prantsusmaa pealinnas Seine'i jõel turistikruiisil. Sündmusterohke nädal on Beni kõvasti väsitanud ja ta jäi kruiisilaeval magama.

Päev enne kruiisi olid Ben ja Jennifer käinud koos lastega peenes Pariisi restoranis Le Matignon ja nautinud seal uhket õhtusööki. Nad mõnulesid teineteise seltskonnas ega pole mesinädalate ajal varjanud oma armastust üksteise vastu. Nad jäid kaamerate ette Prantsusmaal Elysee palee lähedal, kus nad üksteist kallistasid ja kirglikult suudlesid.

Lopez ja Affleck sõudsid abieluranda nädal tagasi ning pidasid pulmapeo maha nii, et peaaegu keegi ei teadnud sellest. Kuulujutud Lopezi ja Afflecki peatsetest pulmadest olid ringelnud juba pikemat aega ning paar otsustas salaja Las Vegases abielluda.

Jennifer teatas rõõmsast uudisest oma veebilehel On The JLo. Fännid olid ülimalt elevil, kui märkasid, et popstaar avaldas oma kodulehel uudiskirja uue perekonnanimega. „Armastusega, proua Jennifer Lynn Affleck,“ kirjutas ta teadaande lõppu. Ajakirja Page Six andmetel plaanivad Jennifer ja Ben pulmi kahe nädala pärast suuremalt tähistada – neil on palju sõpru, keda Las Vegases kohal ei olnud.