Travis postitas 24. juulil Instagrami pildi, kus ta poseerib New Yorki tänavatel ja kirjutas pildi juurde, et saabus kuulsasse linna. Pildi alla jättis kommentaari räppari kahe lapse ema Kylie Jenner, kes kommenteeris pildi alla neli raseda naise emotikoni.

Fännid läksid kohe kommentaarist pöördesse ja hakkasid spekuleerima, kas tõsielustaar on taas beebiootel. Mäletatavasti sünnitas Jenner paari ühise poja selle aasta veebruari alguses. Fännid ja toetajad tahtsid selgusele jõuda, kas paarile sünnib peagi kolmas laps, vahendab Style Caster. „Kas sa oled tõesti jälle rase?“ küsis üks fänn kommentaarides väga otsekoheselt. „Sa oled tõesti emaks sündinud,“ lisas teine juurde. „Kylie, kullake, sa pole meile veel oma teist lastki tutvustanud,“ nentis järgmine fänn.

Kylie aga fännide spekulatsioone kinnitanud pole, kuid ta pole neid ka ümber lükanud. Osad fännid arvavad, et tegemist on hoopis paari omavahelise naljaga, kuna Travis vastas Kylie kommentaarile pruunide südamete emotikonidega ja lisas juurde ka paar kiiret jooksu kujutavat emotikoni.

Kylie Jenner jättis Travis Scotti pildi alla rasedusele vihjava kommentaari.

Samas ringlevad ka kuulujutud, et paar on salaja kihlunud ja isegi abiellunud. Jutud kihlumisest hakkasid ringlema 20. juulil, kui Jenner oma sõbrannade ja õdedega õhtusöögil käis. Tol õhtul kandis tema ainsana valget, ülejäänud seltskond oli riietanud end mustadesse toonidesse. Paljud arvavad, et tol päeval tähistati Kylie tüdrukuteõhtut.