Vürtsitüdrukud koosseisus Mel B, Emma Bunton, Mel C, Geri Halliwell ja Victoria Beckham on valmis dokumentaalfilmis paljastama uusi ja seni varjatud olnud lugusid bändi kõige rajumate hetkede kohta. Samuti on dokumentaalfilmis näha videomaterjali, mida seni kiivalt on varjatud, vahendab New York Post.

Saladuse dokumentaalfilmi kohta paljastas esimesena Mel B, kes rääkis sellest oma kaaskohtunikule Dave Hughesile Austraalia „Maskis laulja“ saates. Seejärel tegi mees uudise teatavaks kogu publikule. „Ma ütlesin Dave'ile, kui kaamerad ei filminud, et me oleme sõlminud oma dokumentaalfilmi lepingu nende inimestega, kes tegi filmi „The Last Dance“. Siis läks ja rääkis ta saladuse tervele publikule välja,“ sõnas Mel B Austraalia telesaates „The Project“ selle nädala alguses. „Ma ütlesin talle, et me lihtsalt sõlmisime lepingu, midagi pole veel välja hõigatud, kuid tema rääkis sellest kõigile!“ oli Mel B pisut pahane oma kaaskohtuniku üle.

Filmi „The Last Dance“ režissöör oli Jeson Hehir ja ta proovib koos sama meeskonnaga teha Spice Girlsi dokumentaalfilmist oma versiooni. Mel B jõudis juba paljastada, mida uues dokumentaalfilmis näha saab - näiteks avalikustas ta, kuidas ta oma salmi laulus „Wannabe“ kirjutas. Naine oli tol hetkel tualettpotil istunud.

Fänne õrritas kuu keskel aga mitmetähenduslik postitus Spice Girlsi ametilikul Instagrami kontol, mis vihjas nii bändi albumile kui ka nende filmile „SpiceWorld“. Siiski peavad fännid veel natukene kannatust varuma, et bändi dokumentaalfilm ära oodata.