Tallinna legendaarne kväär-dräg pidu BÄM! tuleb 5. augustil Intsikurmule laineid lööma. Lavalt on oodata imelisi drag show'sid, hullumeelset tantsu, geniaalseid kostüüme ja ainult parimat tantsumuusikat.

Põlvasse tulevad Eesti kuulsaim drag queen Helgi Saldo, BÄMi ema ja 2022. aasta Vikerkangelane Chloé Lagucci-Pedestrian ning alati üllatav ja müstiline tõusev drag-täht Nasty Nikita Pedestrian, kes kokku moodustavad ikoonilise drag perekonna House of Pedestrian. Neljandaks liikmeks on seekord kaasas Eestis vogue-kultuuri eestvedaja ning absoluutselt glamuurne Amory Tingz Revlon.

Intsikurmu festivali muusikaprogrammis astuvad teiste seas üles artistid nagu Django Django (UK), Jaga Jazzist (NO), Efterklang (DK), Vaiko Eplik & Eliit, Noisy (UK), Mahavok, Ewert Sundja, Minimal Wind, The Holy (FIN), Maris Pihlap, Yasmyn ja paljud teised. Kogu programmiga saab tutvuda siin.

Festivali neljal erineval laval saab näha nii muusikalisi artiste kui ka meelelahutuslikke eriprojekte. Festivalialal saab mängida malet, uudistada filme metsakinos ja kogeda eri maitseid tänavatoidualalt. Lapsi ootab Lastekurmu.

Nii festivalipääsmed kui ka Instikurmule viivate busside piletid ja erinevad majutusvõimalused leiad siit.

Jaga
Kommentaarid