Sotsiaalmeedia lõi suurest lekkest kohe kihama ja kiirematel õnnestus vaid minutitega leida kõrge kvaliteediga faile Beyonce uuelt albumilt. Euroopas ilmusid isegi albumi CD koopiad müügilettidele, vahendab Variety.

Ei popstaar ega albumi väljaandja Columbia Records pole olukorda veel kommenteerinud. Beyonce albumi lekkimine tuli fännidele ja toetajatele šokina, kuna tavaliselt hoiab lauljanna sellist infot kiivalt vaid enda teada ja üllatab fänne oma loominguga siis, kui ise seda targemaks peab. Seda ilmestab staari endanimeline album, mis aastal 2013 üllatuslikult välja tuli.

Album „Reneissance“ tähistab taassündi ja selle kaanefotol saab näha popstaari peaaegu alasti helendava hobuse seljas istumas. „Selle albumi loomine lubas mul esitada unistuse ja põgeneda pärismaailmast sellisel hirmsal ajal. See lubas mul tunda end vaba ja seiklushimulisena ajal, kui kõik muu seisis. Minu eesmärk oli luua turvaline koht, kus poleks hinnanguid; koht, kus karjuda, tunda end vabana. Loodan, et see album inspireerib teid end vabaks laskma ja tunda end ainukordse, tugeva ja seksikana, nagu te olete,“ kirjeldas lauljanna albumi tausta.

Beyonce värskeimal albumil on 16 lugu ja naine avaldas albumi esimese singli „Break My Soul“ 20. juunil. Lugu kannab endas edasi 90ndate house-muusikat ja kasutab Robin S'i 1993. aasta hiti „Show Me Love“ sämplit. Taassündi tähistav album sisaldab nii tantsu- kui ka kantrilugusid, kuid pole veel teada, kas kantrilood ilmuvad eraldi albumil või „Renaissance'i“ esimese väljaande osana.