„Kui mu tulevane on näiteks DJ, siis ma viskaks talle lugusid, mida setti lisada ja käiks ta esinemisi vaatamas. Ma ei oota, et ta koos minuga sisu looks, aga kui ta seda teeb, siis on see pluss,“ sõnab ta.

2021. aasta jaanuari lõpus selgus, et tõsielusaate „Rannamaja“ teise hooaja osaline Oskar Süvari on üks mitmest süüalusest 2,1 miljoni euro väärtuses narkootikumide käitlemises.

Kriminaalmenetluses kogutud andmetel tegeles grupp narkootiliste ainete käitlemisega kahe 29-aastase Gruusia kodanikust mehe juhtimisel vähemalt 2018. aasta suve lõpust kuni 2020.aasta suve keskpaigani, mil politseinikud pidasid kinni viimased grupi liikmed. Grupi käest liikus süüdistuse järgi läbi vähemalt 263 kilogrammi marihuaanat, ligi 1 kilogramm ketamiini ja 2,4 kilogrammi kokaiini ning enam kui 6000 MDMA tabletti ja pea 2 kilogrammi kristalsel kujul MDMA-d.

Oskarile aga ei ole sugugi esimene kord seadusega pahuksisse sattuda. Kohtudokumentidest nähtub, et Oskar Süvari sai 2018. aastal kriminaalkorras karistada. Oskarit süüdistati juhiloata sõitmises nii 2017. aasta septembris kui ka novembris. Kolmandal korral ehk 2018. aasta suvel juhtis Oskar samuti juhiloata Valga maakonnas Otepää vallas Pühajärve teel suunaga Mäe tänava poole mootorsõidukit Nissan Quashqaid.

Kuna Oskaril polnud vastava kategooria juhiluba, siis määrati talle neljakuune tingimisi karistus üheaastase katseajaga. Menetluskuludena pidi ta tasuma 874,80 eurot. Oskari katseaeg lõppes 23. augustil 2019.