San Francisco selle aasta müügirekord oli seni 29 miljoni dollari juures, kui juuli keskel tuli välja, et endine Ameerika Ühendriikide riigisekretär George Shultz müüs kaks oma katusekorterit linnas maha. Nüüd on Zuckerberg selle summa ületanud kahe miljoni dollariga. Kusjuures, kui Facebooki omanik oma maja aastal 2012 ostis, siis maksis ta selle eest kõigest 10 miljonit dollarit.

Zuckerbergi maja asub Dolores Heightsi naabruskonnas, sellel on neli magamistuba ja sama palju vannitubasid. Majas on pinda kokku pea 680 ruutmeetri ulatuses, vahendab New York Post.

Maja müügipõhjused pole teada, kuid asi võib olla naabrites. Näiteks 2016. aastal teatati, et Zuckerbergi naabrid olid rahulolematud parkimisolukorra pärast - mehe turvameeskond hõivas pidevalt pikaks ajaks mitmeid parkimiskohti. Samuti ärritasid naabreid kaks aastat kestnud ehitustööd, mille Facebooki omanik majas pidi ära tegema enne, kui ta oma perega sinna elama kolis. Remonttööd läksid väidetavalt maksma pea 2 miljonit dollarit.

Naabrid olid olukorrast juba meeleheitel ja kirjutasid isegi anonüümse kirja aastal 2016. „Ma arvan, et nõustute kõik sellega, et Zuckerbergi kõrval on tülikas elada. Me kõik oleme püüdnud olla mõistvad ja sõbralikud pikkade ehitustööde ajal - oleme kannatlikud olnud müra, prügi, tänava blokeerimise ja muude asjade osas. Nüüd, kui see tsirkus on läbi saanud, on meie tänaval pidevalt kaks maasturit, mis parkimiskohti hõivavad,“ seisis kirjas.

Mark Zuckerberg pole oma rekordtehingut veel kommenteerinud. Mehel on veel alles nelja magamistoa ja viie vannitoaga kodu Palo Altos, samuti omab ta pea 570 hektarit maad Kauai saarel Hawaiil ning 2019. aastal ostis ta kaks kõrvuti asetsevat maja Tahoe järve ääres.