Sotsiaalmeedias avaldatud videos tervitavad William ja tema tütar printsess Charlotte Inglismaa naisjalgpallurite koondist ja soovisid end Lionessesiteks ehk lõvitüdrukuteks kutsuvale tiimile edu Euroopa meistrivõistluste finaalmängus Saksamaa võistkonna vastu. Prints William oli mängul ka ise kohal ning naiste jalgpallivõistkond kroonitigi esimest korda Euroopa meistriks.

Suured kuningliku pere fännid vaatasid videot aga hoopis teise pilguga – neile pakkus enim kõneainet Charlotte'i välimus. Paljud kommenteerijad kiitsid tüdrukute enesekindlust ja tema imekaunist välimust. Samuti hakkasid fännid noort printsessi teiste tuntud kuningliku pere naistega võrdlema.

„Oi, ta näeb nii oma vanavanaema Elizabethi moodi välja,“ õhkas üks fänn postituse kommentaariumis, paljud teised on sellega nõustunud. „Nagu väike Kate,“ tõdes üks saksa keelt rääkiv fänn. Ka järgmine toetaja leidis, et Charlotte näeb kõige rohkem oma ema moodi välja. „Sama kena tüdruk nagu ta ema,“ ütles too kommenteerija. „Charlotte hakkab järjest enam meenutama printsess Dianat,“ arvas kolmas fänn. „Ma näen sinu vanaema Dianat sinu ilus,“ lisas veel üks fänn.

Oli ka neid fänne, kes leidsid, et Charlotte meenutab oma välimuselt kõige rohkem oma isa. „Ta on imearmas ja näeb Teiega identne välja, Teie kõrgeausus,“ kirjutati postituse kommentaarides.