Nublu kontsertsari saab avalöögi 13. augustil, kui tunnustatud räppar esineb Rakvere Vallimäel ning tolle õhtu erikülaliseks on 2 Quick Start. Edasi liigub vägev tuur Tartusse, kus esinetakse 27. augustil Eesti Rahva Muuseumi parklas, kus erikülalisena astub üles Terminaator.

Viimane „Kohviku tuuri“ esinemine toimub Tallinnas, Telliskivi Kvartalis 2. septembril ning siis liitub nubluga Vanilla Ninja ning üheskoos pannakse tuurile väärikas punkt. Vanilla Ninja tähistab tänavu 20. tegutsemisaastat ja tegemist on bändi esimese avaliku esinemisega Eestis pärast 13 aasta pikkust pausi.

„Kohviku tuur“ on nublu esimene soolotuur, mille fookuseks on tema debüütalbum „Café Kosmos“. 2020. aasta lõpus ilmunud albumiga noppis räppar Eesti Muusikaauhindadelt nii aasta debüütalbumi kui aasta albumi tiitlid ning lõpuks saab ta albumit ka suurtel lavalaudadel esitada. Nublu on ise peagi algava tuuri üle õnnelik. „„Kohviku tuur“ saab lõpuks tuurid sisse. Aega võttis, aga asja saab!“ ütles nublu Sky.ee portaalile ja lisas, et kontserdil saab näha tulesid ja vilesid. „Minu poolt sumisev kohvikuatmosfäär. Küllap inimesed toovad kohale üle võlli hea tuju – nagu ikka,“ sõnas räppar heatujuliselt.

„Kohviku tuur“ pidi algama juba 2021. aasta suvel, kuid tollal lükkus see koroonast tingitud piirangute tõttu edasi sellesse aastasse. Kontsertsarja piletihinnad algavad 17 eurost ja küündivad kohati pea 28 euroni. Korraldajad lubavad tuurile erakordset šõud - tuuri kontsertide jaoks on loodud erišõu ühes seninägemata visuaalidega ning loomulikult on tulemas ka üllatusi, millelt peagi saladuseloor kergitatakse.