Meeskond on suur: teletootjalt Ruut produtsendid, režissöörid, toimetajad, operaatorid, grimeerijad, stilistid, kunstnikud, lisaks välismaa konsultandid. TV3 on kaasanud oma programmi-, turundus- ja uudisteosakonna jt. Juba enne võtteperioodi algust sõitis Eestisse Warner Bros International Television Productioni formaadikonsultant Anne Cornell, kes nõustas ettevalmistusi, instrueeris meeskonda, hindas võttepaika ja suunas tööd vajaduse korral ka salvestamise ajal. Kõik sujus tema kinnitusel suurepäraselt ja Eesti teletiimile, keda juhib peaprodutsent Kaupo Karelson, jagus vaid tunnustust.

Välismaa konsultant kiitis väga ka Brigitte Susanne Hunti: „Brigitte on väga kaunis naine ja läbi aegade üks imelisemaid vallalisi kaunitare,“ kinnitas Anne Cornell, kes on sarjade valmimise juures olnud paljudes riikides üle maailma. Kindlasti annab „Vallalisele kaunitarile“ just selle õige romantilise, ilusa, helge ja üleva meeleolu võttekohaks valitud Vihula mõis, kuhu kogu armastuse lugu suurepäraselt sobib.

Juba esimesel võttepäeval tehtud fotodel näeb vallaline kaunitar Brigitte Susanne Hunt välja vapustavalt kaunis ja pole ime, et kõik noormehed on printsessist võlutud. Brigitte on ilus, vaimukas, sõbralik, kütkestav ja vastupandamatu – toimugu romantilised kohtingud, erilised väljasõidud, üllatavad ülesanded või peigmehekandidaatide saatust määravad glamuursed roositseremooniad.