„See oli Guns N'Roses'i viienda plaadi pealt „The Spaghetti Incident“ lugu „Since I Don't Have You“,“ paljastas Kristjan Rock FMi eetris oma põneva muusikavaliku tähtsal päeval. Rokihinge on temas noorest peale olnud, ent pikki juukseid mitte kunagi.

Kristjan ja ta abikaasa Maris andsid Kroonikale 2021. aastal täispika intervjuu, milles kirjeldasid kodust elu ja avaldasid, mis on neid juba ligi veerandsajandi koos hoidnud.

Nad tutvusid Marise sõbranna kaudu. „Pidime sõbrannaga minema sel õhtul 2 Quick Starti kontserdile. Sõbrannale helistas enne seda aga Kristjani klassivend, et tulge enne läbi,“ rääkis Maris.

„See oli see kuulus hetk, kui ma Marist ja tema sõbrannat esimest korda nähes küsisin sõbra käest: kes need veel on? Mingil hetkel tekkisid mingid võõrad tüdrukud korterisse ja mina püüdsin nii viisakalt kui võimalik anda neile mõista, et nad lahkuksid. Nad ei sobinud minu arvates sinna. Meil oli oma kamp, sõbrad koos, ja siis tekivad sinna mingid võõrad tibid. Meie olime enda arust jube toredad ja siis...“ meenutas Kristjan.

„Kui nad hakkasid lõpuks minema, sain aru, et olen midagi valesti teinud, magan elus midagi olulist maha, ja jooksin neile järele nagu filmis,“ lisas ta.

Armastatud telemehe sõnul on nende sobimises oma roll ikkagi ka sellel, et nad on väga erinevad inimesed. „Kui me kahekesi õitseks kuskil aasal, oleks päris halb – nii see suhe ei toimiks,“ ütles Kristjan.